Programma Dag van de Actuaris 2024 bekend

Programma Dag van de Actuaris 2024 bekend

De Dag van de Actuaris vindt plaats op 3 oktober in het congrescentrum van Achmea in Zeist met als centraal thema: Hoe blijf je aan zet?! Bevlogen sprekers waaronder Agnes Joseph, Gijs Kloek en Jan-Huug Lobregt. Zij en anderen delen hun ervaringen en laten zien hoe zij overeind blijven in een veranderende wereld! Kom ook en laat je inspireren.

Hoe blijf je aan zet?!

Hoe blijf je als Actuaris aan zet in een populistische wereld waar gratis bier de norm dreigt te worden. Hoe houd je koers in een wereld van extremen, waar oorlogen en conflicten samengaan met een beursrally en ongekende inflatie.

De gevolgen van klimaatverandering worden steeds ingrijpender. Het risico op materiële schade en het aantal operationele uitdagingen zijn hierdoor toegenomen.  Hoe houd je als Actuaris het hoofd koel en de voeten droog?

Generative AI biedt ongekende mogelijkheden. Maken we elkaar gek of liggen er wel degelijk kansen. Hoe innoveert het vakgebied en innoveer je als professional mee? 

Vanuit verschillende invalshoeken nemen de sprekers je mee in hun ervaringen en hopen je daarmee te inspireren op de weg naar morgen.

Ga naar de website van de Dag van de Actuaris 2024

Sprekers

Edin Mujagić geeft zijn visie op de wereldeconomie en maakt van daaruit de vertaalslag naar de pensioen- en verzekeringssector. Gijs Kloek, Actuaris van het Jaar 2023, benadrukt het belang van klimaatadaptatie en welke rol de Actuaris hierin kan spelen. Agnes Joseph maakte de overstap naar de politiek om vanuit die rol invloed uit te oefenen op ons pensioenstelsel. Als geen ander toont ze daarin professioneel leiderschap; een verhaal van vallen en opstaan.   

In de middag neemt Jan-Huug Lobregt ons mee langs een aantal markante ontwikkelingen binnen het vakgebied en zal Iris Posthouwer ingaan op persoonlijk professioneel leiderschap en tips & tric met ons delen. Inhoudelijk worden we vervolgens nog uitgedaagd door Peter Vaclav en Frans Kuys die in gaan op respectievelijk het gebruik van Artificial Intelligence en de laatste ontwikkelingen rondom Solvency

Ga naar het volledige programma

Vroegboekkorting

 Geef je nu op voor deelname aan de Dag van de Actuaris en profiteer van een aantrekkelijke vroegboekkorting. 

  • Een dag met inspirerende sprekers

  • Aangevraagd voor 6 PE-punten

  • Inclusief lunch

  • Verkiezing van de Actuaris van het jaar

  • Boek Iris Posthouwer: Iets met grenzen stellen

  • Ruime gelegenheid tot netwerken met afsluitende borrel

We ontmoeten je graag op 3 oktober in Zeist. 

Meld je hier aan