vergrootglas
Vacatures voor Pensioenspecialisten
Lotty Breugelmans

Pensioenavontuur

Interview met Lotty Breugelmans - Pensioen professional DPA Banking & Insurance

´Aan het eind van bijna iedere opdracht krijg ik het aanbod om te blijven. Leuker compliment kun je niet krijgen maar  toch sla ik het aanbod al ruim 7 jaar vriendelijk af. Het volgende avontuur staat immers alweer op mij te wachten!' Lotty Breugelmans is Pensioen professional bij detacheerder DPA Banking & Insurance. 'Ik geniet er van om regelmatig van omgeving te veranderen. Nieuwe organisatie, nieuwe collega´s, nieuwe inhoudelijke uitdagingen. Al die nieuwe ervaringen zijn een enorme stimulans voor mijn persoonlijke groei als mens en als vakprofessional.´

Lotty begon haar loopbaan bij een pensioenverzekeraar. 'Na 9 jaar was de koek op. Ik had me opgewerkt tot Senior Pensioenspecialist. Eenmaal in die rol stokt je ontwikkeling. Je bent goed geworden in één specifiek aspect van de pensioenketen en daarin zit je vervolgens opgesloten. Je collega´s en de organisatie spreken je voortdurend aan op die expertise en waardoor je je nog maar heel moeilijk breder kunt ontwikkelen. Die vicieuze cirkel heb ik doorbroken door over te stappen naar DPA Banking & Insurance. Hier werk ik afwisselend voor pensioenfondsen en verzekeraars, krijg ik te maken met commerciële rollen of ga de actuariële diepte in, begeleid een systeemmigratie of ondersteun een pensioenfonds dat haar administratie overhevelt naar een uitvoerder. Kortom, geen kans om 'vast te groeien', er liggen hier permanent nieuwe uitdagingen.

Eind van deze maand loopt mijn huidige opdracht af. Het zou leuk zijn om een klus te vinden die aansluit bij de opleiding actuarieel rekenaar die ik onlangs ben gestart. Daarin doet DPA niet onder voor een grote werkgever. Je krijgt alle ruimte om aan jezelf te werken. Wat dat betreft zou ik iedereen willen aanbevelen een omgeving te kiezen die zich zo naadloos bij jouw persoonlijke ontwikkeling aansluit. Het houdt je scherp, flexibel en leert je het beste uit jezelf naar boven te halen.

Lees meer over de rol van Relatiebeheerder Pensioenen.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 7-12-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Pensioencarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956