vergrootglas
Vacatures voor Pensioenspecialisten
Bo Besters

´Vanuit onze kennis van de business maken we de vertaalslag naar werkende (IT) oplossingen.´

Interview met Bo Besters - oprichter Colosseus Groep

“De hedendaagse klant is beter geïnformeerd, digitaal en veeleisend. Dit wordt erkend door nieuwe wet- en regelgeving waarin begrijpelijke en transparante communicatie en administratie centraal staat. Moeilijke economische omstandigheden zorgen voor verliesgevende portefeuilles. Dit alles prikkelt de pensioen- en levenbranche het roer om te gooien en veelomvattende vernieuwingen van producten, processen en systemen door te voeren.”

Bo Besters vormt samen met Marco de Groot het gezicht van Colosseus Groep. “Onze organisatie ondersteunt de branche bij het realiseren van deze nieuwe doelen en een vertaalslag te maken naar de nieuwe wereld. Een wereld waarin bijvoorbeeld transparante en efficiënte administratie mogelijk is door moderne systemen te implementeren. Hierdoor kunnen o.a. klanten beter te woord worden gestaan, de digitale strategie van organisaties wordt gerevolutioneerd en nieuwe producten kunnen efficiënter worden geïntroduceerd.”

Nieuwe collega’s
Eerdaags starten verschillende interessante projecten. Om deze reden zijn wij op zoek naar versterking van ons team in de vorm van een Business Analist. Een professional met diepgaande kennis van de leven- en pensioenbranche die een brug weet te slaan tussen IT en gebruikers.

Als een spin in het web ben je voor de klant een sparringpartner en kom je met werkbare oplossingen voor diverse uitdagingen. Wij komen graag in contact met professionals die vakkennis koppelen aan een oplossingsgerichte houding, waarin klantvriendelijkheid en pragmatiek centraal staan.

Lees meer over de vacature van Business Analist.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 13-10-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Pensioencarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp