vergrootglas
Vacatures voor Pensioenspecialisten
Michel Lemmen

We zetten een nieuwe standaard in de markt

Interview met Michel Lemmen - Teammanager Pensioenen

In 2009 introduceerde Allianz een nieuwe collectieve pensioenoplossing, het Allianz Advantage Pensioen. Allianz werd hiervoor genomineerd voor het gouden schild in de categorie ‘E-business’. Allianz werd ook uitgeroepen tot “pensioenbedrijf van het jaar 2010”. Het Allianz Advantage Pensioen biedt innovatieve online mogelijkheden. Werkgevers en financieel adviseurs kunnen hiermee online direct pensioenen afsluiten en aanpassen, waardoor er geen verwerkingstijden meer zijn. Werknemers hebben via het dagelijks pensioenoverzicht, altijd en overal inzicht in hun actuele pensioensituatie. Daarmee zet de organisatie een nieuwe standaard in de markt.

´Productontwikkeling is een voorwaarde voor groei. Ondanks lastige marktomstandigheden zien wij onze portefeuille in Nederland stevig groeien. Daarnaast staan we in de startblokken om het concept via het Allianz netwerk in Europa uit te rollen,. Mooi om mee te maken, zeker als je je realiseert dat we een relatief kleine speler zijn in de collectieve pensioenmarkt.´

Aan het woord is Michel Lemmen, sinds een half jaar Teammanager Pensioenen bij Allianz. In de ruim tien jaar dat hij voor het bedrijf werkt, heeft hij diverse functies vervuld binnen het individuele leven en pensioenbedrijf. ´Dat is typerend aan deze organisatie, als je de ambitie hebt je te willen ontwikkelen krijg je legio kansen. Dat geldt ook voor de (junior) Contractbeheerder die we op dit moment zoeken. Je kunt hier het pensioenvak leren en je in de diepte ontwikkelen of na een aantal jaren besluiten binnen het concern een andere weg in te slaan. Er zijn diverse mogelijkheden op verschillende vakgebieden.

In eerste instantie zullen we samen een traject uitzetten om je te ontwikkelen tot een allround pensioenmedewerker. Binnen het team zullen we je aan de hand nemen om ervaring op te doen met allerlei, soms zeer complexe pensioenmutaties. Tegelijkertijd volg je een aantal vakopleidingen zodat je ook theoretisch je kunt ontwikkelen tot pensioenprofessional.

Wij komen graag met je in contact als je de ambitie hebt om je te blijven ontwikkelen. Neem je graag initiatief en ga je makkelijk om met veranderingen dan is dit je kans.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 11-4-2012
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Pensioencarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp