Vacatures voor Pensioenspecialisten

“Iedereen moet professionele buikpijn kunnen voelen”

Bron: Annemijn van Bokhoven (SVB) op verzekeraars.nl - 01 mei 2023

“Maak goud van je fout!” Dat zei Annemijn van Bokhoven tijdens een webinar over de menselijke maat. En Van Bokhoven kan het weten. De Sociale Verzekeringsbank werkt sinds 2016 met de Bedoeling, een methodiek om de menselijke maat centraal te zetten.

Het verhaal dat Van Bokhoven tijdens het webinar vertelt, beklijft. Het is inspirerend en klinkt logisch. Bovendien scoort de Sociale Verzekeringsbank (SVB) goed bij haar 5,5 miljoen klanten. Op dit moment bedraagt het klanttevredenheidscijfer maar liefst een 8,6.
Van Bokhoven werkt als Programmamanager aan de Bedoeling en is in die rol verantwoordelijk voor het toepassen van de menselijke maat bij de SVB. Doel van de Bedoeling is volgens haar dat iedere medewerker professionele buikpijn moet krijgen als een wet niet werkt zoals het zou moeten. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe werkt de Bedoeling? En hoe beloon je medewerkers met buikpijn? Na het zien en horen van het webinar spraken we nog een keer met Van Bokhoven af om het hele verhaal te horen.

Lees verder >>

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Pensioencarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.