logo pensioencarriere.nl

Blue Sky Group

Prof. E.M. Meijerslaan 1
1183 AV
Amstelveen

020 - 4 266 266
www.blueskygroup.nl


Actief in

Blue Sky Group voert alle activiteiten uit om pensioenregelingen op te zetten, uit te voeren en te beheren.

Medewerkers
circa 185
Structuur

Blue Sky Group is volledig zelfstandig.

Profiel

De best mogelijke pensioenvoorziening voor de deelnemers van pensioenfondsen. Voor minder doen we het niet bij Blue Sky Group. Als pensioenuitvoerder streven we naar ‘meer voor nu en later’. Dan bedoelen we niet alleen meer geld. Wij bieden pensioenfondsen en hun deelnemers meer aandacht, service, inzicht en overzicht.

Blue Sky Group heeft een informele en betrokken bedrijfscultuur. We streven ernaar dat iedere medewerker elke dag met plezier naar het werk gaat. Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden vinden we belangrijk. Regelmatig zoeken we enthousiast talent om onze teams te versterken. Alle deskundigheid zetten we samen in voor onze klanten.

Wat doen we?

Blue Sky Group richt zich op de pensioenadministratie, bestuursondersteuning en vermogensbeheer.

  • Pensioenadministratie
    Zorgvuldige, correcte en tijdige uitvoering van pensioen-administraties, inclusief effectieve communicatie naar deelnemers. Dat bieden we op basis van onze ruime ervaring met verschillende pensioenregelingen. We rapporteren periodiek over kwaliteit en tevredenheid. Daarnaast houden we een open oog voor vernieuwing in het pensioenlandschap.
  • Bestuursondersteuning
    We verzorgen de volledige bestuurlijke cyclus voor onze opdrachtgevers. Pensioenfondsbestuurders houden altijd overzicht en controle terwijl ze zich volledig kunnen richten op hun verantwoordelijkheid en goede governance. We volgen de ontwikkelingen in de pensioenwereld op de voet en anticiperen hierop.
  • Vermogensbeheer
    We helpen op het gebied van vermogensbeheer de bestuurder de juiste beslissingen te nemen. Dit doen we aan de hand van ons unieke klantregiemodel. Hierin koppelen we de beleidscyclus van de opdrachtgever modulair of integraal aan onze uitvoering. Op basis van ons kwalitatief hoogstaand en toegankelijk advies. Het model is erop gericht dat pensioenfondsbestuurders altijd grip houden op alle onderdelen van het beleggingsproces.

Blue Sky Group is sinds 1999 een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die geen onderdeel uitmaakt van een verzekeraar of een financiële dienstverlener. De jarenlange ervaring wordt binnen de nieuwe organisatie verrijkt met eigentijdse kennis van nieuw ingestroomd, enthousiast talent. Zo is een combinatie ontstaan van enerzijds professionaliteit en betrouwbaarheid en anderzijds flexibiliteit en vernieuwingsdrang.

Tot de klanten van Blue Sky Group behoren onder andere de drie KLM fondsen, Philips, SNS Reaal en Staples. In 2020 wordt ruim 24 miljard euro beheerd voor bijna 85.000 deelnemers.