logo pensioencarriere.nl

Scildon

Laapersveld 68
1213 VB
Hilversum

035 - 625 25 25
werkenbij.scildon.nl


Actief in

Scildon is een verzekeringsmaatschappij. Een bijzondere en een specialist!

Profiel

Over Scildon
Scildon is een verzekeringsmaatschappij. Een bijzondere en een specialist!

Wij helpen in financiële zin om:

  • de gevolgen van een overlijden te beperken;
  • onbezorgd van uw pensioen te genieten;
  • een periode na een ontslag goed te overbruggen;
  • een hypothecaire schuld te kunnen aflossen.

Ook kunnen werkgevers bij ons een goed pensioen voor hun personeel regelen.

Een degelijke basis
Scildon is per 1 juli 2017 de nieuwe naam van Legal & General Nederland (sinds 1984). Scildon is sinds 5 april 2017 onderdeel van Chesnara Plc.een Engelse financieel dienstverlener met vestigingen in Engeland, Nederland en Zweden. Het bedrijf heeft meer dan 1 miljoen klanten. De onderneming is opgericht in 2004.

In Nederland is Scildon sinds 1984 actief. Scildon valt onder alle Nederlandse wet- en regelgeving én onder het toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Met onze 170 medewerkers werken wij samen in een informele, positieve en open sfeer. Wij zijn deskundig, slagvaardig, vooruitstrevend en verbindend, met een hart voor onze klanten, onze medewerkers en voor de maatschappij. Onze overtuiging is dat in de financiële dienstverlening goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers het verschil maken.

Onze kracht
Ons voornaamste kapitaal bestaat uit de mensen die bij ons werken met al hun kennis en vaardigheden.

Om die reden besteden wij al jaren aandacht aan het verbeteren en onderhouden van deze capaciteiten. Om medewerkers doorgroeimogelijkheden te bieden is er een persoonlijk ontwikkelingsplan. Dit is erop gericht de organisatiedoelen, afdelingsdoelen en medewerkersdoelen goed op elkaar af te stemmen en hierover met elkaar van gedachten te wisselen. Door training en opleiding kan een medewerker beter, efficiënter en dus plezieriger invulling geven aan zijn/haar functie en zo bijdragen aan de professionele dienstverlening die wij met zijn allen nastreven.

Ga voor meer informatie naar : https://werkenbij.scildon.nl/