Valid8 Consulting wordt consultancylabel van Assets Only

Met de toevoeging van Valid8 Consulting breidt Assets Only zijn adviesdiensten verder uit, vooral op het gebied van pensioenen. Het aantal medewerkers groeit naar 45 professionals.

Zakelijke dienstverlener Assets Only heeft een aandeel verworven in Valid8 Consulting.

Met de toevoeging van Valid8 Consulting breidt Assets Only zijn adviesdiensten verder uit, vooral op het gebied van pensioenen. Het aantal medewerkers groeit naar 45 professionals.

Assets Only is in 2020 opgericht door Financial Assets, Michel Vrolijk en Reinier Roosen. Het bedrijf uit Amsterdam biedt adviesdiensten en detacheert professionals, voornamelijk binnen de banksector en het pensioenlandschap.

"Met de komst van Valid8 Consulting binnen Assets Only hebben we nu een volwaardig advieslabel in huis, wat een langgekoesterde wens was. Hierdoor kunnen we onze klanten een nog breder scala aan diensten aanbieden," aldus Roosen.

Valid8 Consulting, opgericht in 2021, is gespecialiseerd in het implementeren van regelgeving binnen de financiële sector, met name in de pensioenbranche. Het helpt instellingen bij het stroomlijnen van hun compliance-organisatie en het voorbereiden op de Wet toekomst pensioenen (Wtp).

Door deze samenwerking wordt Valid8 Consulting het consultancylabel van Assets Only. Vier managementconsultants van Assets Only maken de overstap naar Valid8 Consulting, waardoor het team verdubbelt tot acht professionals.

"Onze consultants hebben nu echt een stevige positie binnen de organisatie gekregen. Met toewijding en focus kunnen we gemakkelijker de volgende groeistap zetten," zegt Roosen.

Valid8 Consulting blijft opereren onder zijn eigen merknaam, met de tagline 'Powered by Assets Only'.

"Dankzij deze samenwerking zijn we nog beter in staat om onze klanten te helpen bij implementatietrajecten op het gebied van regelgeving," zegt Ivo Brand, oprichter en partner bij Valid8 Consulting. "Het team van Assets Only brengt een schat aan ervaring mee die perfect aansluit bij de behoeften van onze klanten. Bovendien is er een goede match op persoonlijk vlak, wat essentieel is voor een langdurige en prettige samenwerking."